BOOTCAMP IBIZA met HealthyLiz!

Ervaar hoe het is om zeven dagen lang intensief bezig te zijn met je lichaam, je geest en gezondheid. Tijdens deze bijzondere bootcamp leer je over een gezonde leefstijl, krijg je tips en tricks hoe jij door middel van gezonde voeding en de juiste mind-set, de beste versie van jezelf wordt. En ontdek je ook nog eens de mooiste plekken van Ibiza.

Wil jij als een van de weinige een onvergetelijke bootcamp ervaring? Dan is dit jouw kans!

Wat gaan we doen?
Je verblijft in een prachtige villa. In deze villa slaap jij in een van de prachtige suites waar jij volledig in privacy tot rust kunt komen. Op het eiland zorg ik dat je verblijft op een supermooie plek die volledig is afgestemd op ons doel; balans. Ook is er tijdens deze week ruimte genoeg om te ontspannen in het wellness gedeelte.

Vanuit de villa ga ik met jullie activiteiten doen zoals bootcamp, wandelen door de bergen, mountainbiken en zal worden gezorgd voor gezonde maaltijden en drankjes.
Er worden verschillende workshops georganiseerd gericht op de gezondheid van je lichaam en geest. Elke dag iets anders.

Op de vierde dag is een rustdag ingepland en mag je deze dag helemaal naar eigen wens invullen.

Alles is inbegrepen, zodra je op Ibiza bent geland hoef je nergens meer naar om te kijken.

Bbq alles zit erbij…. all inclusive!

(In overleg is het ook mogelijk om als groep te boeken van max. 6 personen op een andere datum)

 Data

  • april 2024

HealthyLiz lijkt het superleuk als jij hier ook bij bent! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je op tijd aan voor deze Exclusieve Bootcamp.

Ik hoop dat je enthousiast bent geworden! Ik heb er in ieder geval superveel zin in! Laat mij op tijd weten als je interesse hebt, dan reserveer ik voor jou een plekje.

 

Liefs,

Lizet